Ihmiset ja ura Stalatubella

Stalatubella on mittava historia ja vahva yrityskulttuuri, jonka keskiössä ovat ihmiset, me stalatubelaiset. Emme olisi puoliksikaan niin menestynyt ja vahva yritys ilman taitavia, innostuneita ja huumorintajuisia työntekijöitämme. Kaikilla Stalatuben työntekijöillä on yhtäläinen mahdollisuus ammatilliseen kasvamiseen, ja kaikki me voimme osaltamme vaikuttaa yrityksen ja sen kulttuurin muokkaamiseen entistäkin paremmaksi. We are the strength - me olemme Stalatuben vahvuus ja voima- tutustu meihin ja yhdistä voimasi kanssamme!

Tarjoamme uramahdollisuuksia monien erilaisten ja vaihtelevien työnkuvien parissa: hitsausoperaattoreista tuotekehitysinsinööreihin, myynnistä taloushallintoon. Selaa sivua alaspäin ja lue lisää kulttuuristamme ja arvoistamme, ihmisistämme ja avoinna olevista työpaikoistamme. Jos meillä ei satu olemaan avoimia työpaikkoja, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Tutustumme sinuun enemmän kuin mielellämme!

 

Avoinna olevat työpaikat

 

Nykyisen vastuuhenkilömme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme vakituiseen työsuhteeseen Lahteen

EQHS-MANAGERIA

Stalatube panostaa kasvaviin liiketoiminta- ja markkina-alueisiin. Tehtävässä tulee aidosti olla mielenkiintoa panostaa kehitystyöhön, sillä toimintamallimme on hyvin asiakaslähtöinen ja ratkaisuhakuinen. Vastaat EQHS-alueen strategisesta kehittämisestä, ja johdat Stalatuben kansainvälisen organisaation laatu- ja ympäristö-, sekä vastuullisuus ja turvallisuusasioita kehittäen toimintoja laatutiimisi ja muun organisaation kanssa.

Toimit esimerkkinä ja innostajana vastuualueellasi. Huolehdit johtamisjärjestelmän (laatu, ympäristö ja turvallisuus) ylläpidosta ja kehittämisestä sekä auditoinneista ja sertifioinneista. Asiakas- ja projektikohtaisten laatuvaatimusten varmistaminen kuuluu olennaisena osana työhön, samoin kuin EQHS koulutukseen liittyvät asiat. Toimit laatujohtoryhmän sekä johdon ympäristö- ja turvallisuuskatselmusten asioiden esittelijänä ja toimenpiteiden koordinoijana.

Koska olemme tunnustettu tinkimättömästä laadustamme ja asiakaslupauksestamme, haluamme sitä myös sinulta. Työ edellyttää vastuullisuutta, palveluhenkisyyttä ja syvällistä paneutumista laadun, turvallisuuden, ympäristön ja vastuullisuusajattelun kehittämiseen.

Työssä tarvitset lisäksi asiakokonaisuuksien hahmottamisen taitoa, oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja määrätietoisuutta. Työskentelet läheisesti niin myynnin, tuotannon kuin asiakkaiden, mutta myös ulkoisten konsulttien kanssa. Raportoit työstäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Mitä toivomme sinulta?

 • Teknistä korkeakoulututkintoa (AMK tai DI)
 • Vähintään viiden vuoden teollisuuskokemusta
 • Syvällistä laatu-, ympäristö- ja turvallisuusstandardien tuntemusta
 • Kokemusta projektien vedosta ja kehittämisestä
 • Taitoa johtaa niin ihmisiä kuin asioitakin tehokkaasti organisoiden
 • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Ajoittaista matkustusvalmiutta

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät alan johtavassa yhtiössä. Meillä on laatubrändi ja -tuotteet. Ennen kaikkea meillä on innostunut huippuosaajien työyhteisö, jonka hyvinvointia työnantaja tukee erilaisin henkilöstöeduin, huomioimisin ja henkilöstötapahtumin.

Mikäli tunnet paloa olla toteuttamassa menestystä kanssamme, haluamme kuulla sinusta! Hae tehtävää ja lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 11.2.2022. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864 ja Juho Vanhanen puh. 040 763 2440.

 

Hae tästä

 

MIksi valita Stalatube?

ARVOMME

 1. Rehellisyys

 2. Kyllä osaamme

 3. Yksilön, yhteiskunnan ja luonnon kunnioittaminen

 4. Perheyrittäjyys

 5. Lisäarvopalveluiden tuottaminen yhteistyökumppaneillemme
 6. Kannattavuus

URAPOLUT JA KEHITTYMINEN

Me kaikki Stalatubella kehittymme jatkuvan oppimisen ja vahvuuksiimme panostamisen kautta. Tavoitteenamme on, että kaikki työntekijämme saavuttaisivat vähintään ammatillisen tutkinnon. Keskittyminen avaintaitojen ja asiantuntemuksen vaalimiseen auttaa meitä optimoimaan työntekijöidemme urapolkuja ja rekrytoimaan aktiivisesti uusia kykyjä - sekä kouluttamaan henkilöstöämme, jotta he ovat aina uusimpien vaatimusten tasalla. Tarjoamme kaikille vähintään kolme koulutuspäivää vuodessa asiantuntemuksemme päivittämiseksi. Etsimme aina lupaavia harjoittelijoita, opinnäytetyöntekijöitä ja rosterialan tulevaisuuden tähtiä.

TYÖHYVINVOINTI

Stalatubella ihmiset ovat aina etusijalla. Uudistimme hiljattain toimistomme ja panostimme erityisesti ergonomiaan ja tasokkaisiin työvälineisiin. Laajat työterveyspalvelut ja hyvinvointipalvelut tarjoavat henkilöstöllemme terveydellistä turvaa, myös ennaltaehkäisevästi. Lisäksi rohkaisemme henkilöstöämme terveelliseen ja monipuoliseen elämään järjestämällä säännöllisesti erilaisia aktiviteetteja sekä tutustumalla yhdessä uusiin urheilulajeihin. Lisäksi tarjoamme henkilöstölle vapaa-ajan urheilu- ja kulttuurietuja.

PAIKALLINEN JA KANSAINVÄLINEN

Päätoimipaikassamme Lahdessa olemme vahvasti paikallinen yritys, mutta meillä on myös kansainvälinen lähestymistapa. Meillä on toimipaikat kuudessa maassa, tuotteitamme viedään kaikkiin maanosiin ja olemme vuosittain läsnä lukuisilla messuilla ympäri maailmaa - stalatubelaisilla on siis lukuisia mahdollisuuksia kansainvälisiin kontakteihin ja matkustamiseen maailmalla. Suomalaisuus on kuitenkin meille elinehto. Se on ajattelu- ja toimintatapamme ydin, ja olemmekin erityisen ylpeitä suomalaisesta rehellisyydestä, luotettavuudesta ja laadusta, joita teemme tunnetuksi maailmalla.

TAPAHTUMAT JA AKTIVITEETIT

Iloinen ja viihtyisä työilmapiiri on meille tärkeä, ja yksi isoimmista vahvuuksistamme on se, että meillä on hyvä ja kannustava yhteishenki. On tärkeää nauraa, pitää hauskaa ja inspiroitua yhdessä. Järjestämme ympäri vuoden henkilökunnallemme useita pienempiä ja isompia tapahtumia - olipa kyseessä sitten ammattilaisten ohjaama pesäpallopeli, pääsiäismunajahti tai tavallisen perjantain juhlistaminen lasillisella kuohuvaa. Vietämme myös vuosittain työntekijöiden arvostuspäivää, jolloin yllätämme henkilökuntamme jollain hauskalla. Koska olemme vahvasti paikallinen yritys, tarjoamme henkilöstöllemme lippuja paikallisten urheilujoukkueiden peleihin, Lahden sinfoniaorkesterin konsertteihin sekä muihin tukemiimme paikallisiin tapahtumiin.

IHMISET JA TYÖKULTTUURI

Uskomme vapauden ja vastuun tasapainoon. Stalatubessa työajat ovat joustavia ja etätyöhön kannustetaan aina kun mahdollista. Monimuotoisuus ja perheet ovat tärkeitä työkulttuurissamme, ja teemme kaikkemme auttaaksemme yhdistämään työn ja perhe-elämän. On tärkeää juhlia henkilöstöämme ja osoittaa aktiivisesti arvostusta heidän työlleen. Annamme lahjoja juhlapäivinä kuten jouluna ja juhannuksena, palkitsemme ansiovuosiaan viettävät ylimääräisillä lomapäivillä sekä valitsemme vuosittain vuoden työntekijät, jotka palkitaan tittelistään ruhtinaallisesti!

TULE MEILLE TÖIHIN!

Avoin hakemus

avoin

Etsitkö uusia haasteita? Olisitko sinä sopiva lisä Stalatube-perheeseemme? Jos et löytänyt sinulle sopivaa avointa paikkaa, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Pidämme sen tallessa ja otamme sinuun yhteyttä, jos jotain sopivaa avautuu!

Etsitkö uusia haasteita? Olisitko sinä sopiva lisä Stalatube-perheeseemme? Jos et löytänyt sinulle sopivaa avointa paikkaa, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Pidämme sen tallessa ja otamme sinuun yhteyttä, jos jotain sopivaa avautuu!

Lähetä avoin hakemuksesi ja cv:si HR-tiimillemme:

recruitment@stalatube.com

Sulje

Ota meihin yhteyttä!