SUUNNITTELUKIRJASTOT

Stalatube-tuoteluetteloprofiilit 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmille käytettäviksi erilaisten suunnittelutyökalujen kanssa. Ohjelmakohtaiset ohjeet luetteloiden asentamiseksi sisältyvät latauspakettiin.

 

Lataa suunnittelupakettimme

AUTODESK® AUTOCAD

Stalatube-tuoteluetteloprofiilit Inventors ’Frame Generator -työkalulle.

zip

AUTODESK® INVENTOR

Stalatube-tuoteluetteloprofiilit Inventors ’Frame Generator -työkalulle.

zip

AUTODESK® REVIT

Stalatube-tuoteluetteloprofiilit Revit:issä käytettäväksi joko palkki- tai sarake-perheinä.

zip

SOLIDWORKS

Stalatube-tuoteluetteloprofiilit käytettäväksi Weldmentsin rakenneosina.

zip

TEKLA STRUCTURES -TYÖKALUT

Voit hyödyntää Tekla Structures 3D-mallinnusohjelmassasi Stalatuben kattavaa tuotevalikoimaa ja käyttää tuotteitamme eri rakennesuunnitelmien mallintamiseen. Voit käyttää kaikkia ruostumattomia tuotteitamme mallinnuksessa helposti lataamalla itsellesi Stalatuben lataustyökalupalkin Tekla Warehousesta.

Stalatuben lataustyökalupalkki Teklaan

Stalatuben lataustyökalupalkki Teklaan

Tietokantojen käyttö edellyttää ohjelmoinnin asiantuntemusta (rakennesuunnittelu). Sisältö on suunniteltu siten, että syötetyistä tiedoista on haettavissa tarkat tulokset hakutekijöiden perusteella. Asiakkaan ja/tai suunnittelijan tehtäväksi jää sisällön tarkistus ja tietokantojen soveltuvuuden tarkistus asiakkaan sovelluksen käyttöön ennen käyttöä. Tietokanta on ainoastaan apuväline, eikä sen voida taata olevan virheetön tai täysin tarkka käytettäväksi kaikissa sovelluksissa. Tietokanta toimitetaan sellaisenaan. Jakeluportaat ja valmistajat eivät vastaa suorista tai epäsuorista tietokannan käytöstä tai siinä olevista virheistä aiheutuvista vahingoista.

Ota meihin yhteyttä!