Mitä ikinä tarvitsetkaan

Monipuoliset lisäpalvelut

Kun valitset jonkin korkealaatuisista varastossa olevista tuotteistamme, me toimitamme sen täsmällisesti ja huolellisesti pakattuna. Mukana tulevat kaikki tarvitsemasi asiakirjat. Valmistamme kaikki tuotteemme tiukkojen vaatimusten ja standardien mukaisesti tarjotaksemme sinulle parasta mahdollista laatua ja turvallisuutta.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää erilaisia lisäarvopalvelujamme. Voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan  ruostumattomasta teräksestä valmistetun ratkaisun, tai voit konsultoida teknisiä asiantuntijoitamme tai käyttää projektinhallintapalvelujamme. Voit vastaanottaa apua paikan päällä työmaallasi ja halutessasi pääset tutustumaan testiraportteihimme. Voit tehostaa tavarantoimituksia ja tuotteidesi kokoonpanoa erikoispakkauksilla, valmiilla tuotteiden kokoamispakkauksilla, ajoitetuilla toimituksilla tai jopa tuotevarastoinnilla. Kun projektisi vaatii erityistä tukea ja apua, olemme täällä sinua varten!

 

LISÄPALVELUMME:

  • Räätälöinti täsmälleen asiakastarpeen mukaisesti: määrämittaiset tuotteet, kerrannaispituudet, ulkomitat, lujuudet, laserleikkaus ja -rei'itys, aukkojen ja viisteiden leikkaus, asennusvalmiit komponentit
  • Pinnan viimeistelypalvelussamme saatavilla valikoima erilaisia pintakäsittelyjä
  • Rikkova ja ei-rikkova testaus ja sertifiointi
  • Tekninen konsultointi & projektijohtaminen
  • Tehostettu logistiikka  sisältää erikoispakkaukset, kitityksen, ajoitetut toimitukset & varastoinnin.

Lisäarvopalveluvalikoimamme lisäksi olemme rakentaneet avuksesi digitaalisen työkalupakin. Kokeile Stalafit PRO:ta ruostumattomien rakenteiden helppoon ja kattavaan suunnitteluun, mallirakentamista Tekla Structures 3D -mallinnusohjelmistossa sekä tutustu suunnitteluoppaisiin ja sovellustutkimuksiin. Työkalupakki on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä ilmaiseksi.

Stalatuben asiantuntijat auttavat

Ota meihin yhteyttä!