RAKENNAMME PAREMPAA TULEVAISUUTTA

Rakennusteollisuus

Kestävän kehityksen merkitys rakentamisessa kasvaa jatkuvasti, ja pitkäikäiset täysin kierrätettävät ruostumattomat teräkset ovat yhä houkuttelevampi vaihtoehto rakennusmateriaaliksi. Ruostumattoman teräksen lisäetuja ovat paremmat lämpötila- ja energianvaimennusominaisuudet, korroosionkestävyys ja visuaalisesti houkutteleva ulkonäkö.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut rakenneputket tarjoavat jäykkyyttä, lujuutta ja hyvät vetolujuusominaisuudet sekä lämmönkestävyyden palossa ja palon jälkeen. Siksi ne toimivat rakennuksissa paitsi esteettisenä ja arkkitehtonisena elementtinä, myös erittäin luotettavana ja turvallisena rakennemateriaalina vaativissakin ympäristöissä, kuten maanjäristyksille alttiilla alueilla. Tulipalossa kaikki ruostumattomat teräkset säilyttävät korkeamman jäykkyyden kuin hiiliteräs - ihan kaikissa lämpötiloissa.

Ruostumattomassa teräksessä pintakäsittelyä ei tarvita - palonkestävän maalin tarpeettomuus auttaa suunnittelussa, alentaa ylläpitokustannuksia, lisää kulutuskestävyyttä ja tekee pinnasta helposti puhdistettavan.

Tuotevalikoimaamme kuuluu CE-merkittyjä rakenneputkia, profiileja, komponentteja, lattoja ja levyjä monista ruostumattomista teräslaaduista - siitä löytyy tuotteet jokaiseen korroosionkestotarpeeseen sekä lukuisiin erilaisiin vaatimuksiin, joita saatetaan asettaa materiaaliin mekaanisille ominaisuuksille.

Suuri kokovalikoima rakenneputkia

Ferriittiset teräkset ovat edullinen vaihtoehto sisätiloihin ja ulkotiloihin normaaleissa  sääolosuhteissa - ne tarjoavat vakaan hintatason alhaisen nikkelisisällön takia ja silti hyvän lujuuden ja kestävyyden. Austeniittinen teräs sen sijaan on luokkansa paras palotehokkuudeltaan ja tarjoaa korkean jäykkyyden, vetolujuuden ja hyvän hitsattavuuden.

Vielä vahvemmaksi materiaaliksi suosittelemme Duplex-teräksiä, joilla on suuri korroosionkestävyys, jännityskorroosionkestävyys, hitsattavuus ja väsymisominaisuudet. Lean Duplex -teräslaadut ovat myös ihanteellisia, kun haetaan suurta lujuutta ja hyvää korroosionkestävyyttä, ja lisäksi niiden alemmat nikkeli- ja molybdeenitasot vähentävät niiden hintatason heilahtelua.

Pienet huoltotarpeet alentavat tehokkaasti kaikkien ruostumattomien terästen elinkaarikustannuksia, antaen niille pitkän käyttöiän, jonka lopussa ne ovat edelleen täysin kierrätettäviä.

 

Varastotuotteiden lisäksi luomme tuotteita asiakkaan toiveiden mukaisesti - tämä voi tarkoittaa täysin mittatilaustyönä valmistettuja mittoja ja pituuksia, erilaisia pintakäsittelyjä, laserleikkausta ja -rei'itystä, mittatilauskomponentteja sekä asennusvalmiita kokoamispaketteja.

Ratkaisumme säästävät aikaa ja kustannuksia kuljetuksessa ja kokoonpanossa. Stalafit PRO -sovelluksemme avulla voit suunnitella helposti ja kattavasti ruostumattomat teräsrakenteesi.

TUOTTEIDEMME EDUT RAKENNUSTEOLLISUUDESSA

  • Hyvä korroosion- ja lämmönkestävyys
  • Kestävyys, lujuus ja sitkeys
  • Vähäinen huoltotarve, ei tarvetta pinnoitteelle
  • Pitkä elinkaari ja alhaiset elinkaarikustannukset
  • 100% kierrätettävä, vähäinen ympäristövaikutus
  • Hyvät mekaaniset ominaisuudet kantaville rakenteille
  • Hygieeninen, esteettinen ja helposti puhdistettava pinta

HALUATKO LISÄTIETOA RAKENNUSTEOLLISUUDEN RATKAISUISTAMME?

KYSY MEILTÄ
Jari Maukonen

Jari Maukonen

Tuoteinsinööri Technical support, Hollow sections & profiles

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Särmätyt rakenneputket

Austeniittiset rakenneputket

Ruostumattomat I-palkit

Esitteet

I-palkit ja profiilit, tekninen tuote-esite (EN)

pdf

Lattatangot, tekninen tuote-esite (EN)

pdf

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä!